Kompetenciamérés

Tisztelt Szülők!

Iskolánk 10. évfolyamos diákjai 2018. május 23-án, szerdán, intézményünkben részt vesznek az Országos kompetenciamérésen, mely a diákok matematikai eszköztudásának és a szövegértési képességének felmérésére terjed ki. A mérésről részletesebb tájékoztatót az Oktatási Hivatal honlapján találhatnak: https://www.oktatas.hu/kozneveles/meresek/kompetenciameres/alt_leiras

A mérés napján a diákok névre szóló Névjegykártyát kapnak, melyen szerepel a tanuló Mérési azonosítója. Ezen azonosító segítségével tudják megtekinteni a tanuló mérésben elért eredményéről készülő egyéni jelentést 2019. február 28-tól a www.kir.hu/okmfit honlapon a Tanulói jelentés menüpont alatt. Kérjük, a Névjegykártyákat ne küldjék vissza intézményünkbe!

A felmérés része a Tanulói kérdőív is, melyet kérjük, a tanulóval együtt töltsenek ki otthon, és legkésőbb május 24-ig jutassák vissza intézményünkbe! A kérdőívet lezárt borítékban is visszaküldhetik, a kérdőív kitöltése önkéntes, tartalmukat nem láthatja senki az iskolában.

A mérés során a diákoknak szükségük lesz vonalzóra és számológépre, kérjük, ezeket hozzák magukkal a diákok a mérés napján! Telefont, tabletet nem használhatnak számológép helyett sem.

 

Tisztelettel:

                                                                                         Erős Éva

                                                                                  mérési koordinátor

Hozzászólások